Nutrybody

HET VERHAAL ACHTER NUTRYBODY

De meest geselecteerde kwaliteit van inheemse Peruaanse chocoladeproducten.

Uit de meest afgelegen plaatsen van de kust, de bergen en Peruaanse jungle selecteert NutryBody de beste producten om ze te verwerken.

NitryBody is in 2004 begonnen met het produceren van biologische producten. Er werden machines geinstalleerd en er werd contacten gelegd met verenigingen, cooperaties en boeren die biologische landbouw beoefenen. Dit om ze in hun project te kanaliseren.

Er wordt sinds die datum hard gewerkt aan certificeringen en een goede productie lijn, waarbij momenteel een model is bereikt dat voldoet aan de internationale vereisten, op sociaal niveau, er wordt fair trade geproduceerd, volgens model SPP (www.spp.coop) zodat de boeren die samenwerken met NutryBody profiteren van training, advies en betere prijzen voor hun oogst.

Certificeringen:

  • Kiwa BCS-OKO-Garantie verklaart dat NutryBody voldoet aan de norm en gecertificeerd is volgens USDA biologische regelgeving, 7 CFR Part 205, US National Organic Regulation Program (NOP)
  • 19Sanitary Inspection Reference D.S.N. 004-2011-AG en D.S.N. 006-2016-MINIAGRI. Certificering inspecie van primaire landbouwvoedingsmiddelen
  • Kosher certificaat

has been added to your cart.
Checkout